Українськi спортсменки перемогли на свiтовому чемпiонатi
17:01 19.12.2021
257

Спортсменки з України здобули перемогу на чемпiонатi свiту з пляжного волейболу серед спортсменiв до 21 року. За iнформацiєю ЗМI Ангелiна Хмiль та Тетяни Лазаренко стали чемпiонками свiту U21 з пляжного волейболу. Для 18-рiчних українських спортсменок це найбiльша перемога у кар'єрi.

Зазначається, що для українок це вже другий поспiль подiум. Перед цим вони здобули «бронзу» у вiковiй категорiї до 19-ти рокiв. Вiдразу ж пiсля першого чемпiонату свiту, Хмiль та Лазаренко заявилися на другий, у старшiй вiковiй категорiї.

Українки виграли усi три матчi на груповому етапi. Вони пройшли в плей-офф з першого мiсця. Ангелiна та Тетяна у матчах на вилiт здобули три перемоги у двох сетах – почергово вибили пари з Iталiї, Росiї та Швейцарiї.

У фiналi українська пара зустрiлася з представницями Iспанiї Данiелою Альварез Мендозою та Софiї Гонзалез Расерою. Конкурентки Хмiль та Лазаренко виграли усi матчi на турнiрi у двох сетах.

У фiналi українки виграли перший сет, натомiсть другий був на користi iспанок. Та у вирiшальному сетi Ангелiнi та Тетянi все ж таки вдалося вибороти перемогу.

Автор: Марія Петренко
Читайте також