Ярослава Магучіх здобула срібло на чемпіонаті світу в приміщеннях у Глазго, Олександра Меркушина виборола золото на юніорському чемпіонаті світу з біатлону
13:53 02.03.2024
252

Українська висотниця Ярослава Магучіх здобула срібну медаль на світовому чемпіонаті в приміщеннях, що стартував 1 березня у Глазго, повідомляє Українська федерація легкої атлетики.

"Ярослава відкрила змагання, починаючи з 1.92 м і безпомилково долала всі висоти до 1.99 м, вийшовши в лідери. Однак, 1.99 м їй не підкорилися, і вона завоювала срібло з результатом 1.97 м," - зазначено в повідомленні.

Згідно з повідомленням, її конкурентка з Австралії, Нікола Оліслагерс, з третьої спроби подолала цю ж висоту, що і принесло їй золото. Словенка Ліа Апостоловскі посіла третє місце з результатом 1.95 м.

Магучіх поділилася своїми думками про змагання: "Сезон почався краще, ніж завершився. Почуття після змагань амбівалентні, але я щаслива з медаллю, адже кожна нагорода має значення."

Інша українка, Юлія Левченко, розпочала свої спроби з висоти 1.84 м, з якою впоралася без проблем. Її перша спроба на 1.88 м була майже успішною, але планка впала. Вона не змогла подолати цю висоту в подальших спробах.

Додатково повідомляється, що українська біатлоністка Олександра Меркушина завоювала золото на юніорському чемпіонаті світу з біатлону в естонському Отепяе в мас-старті на 60 метрів серед жінок.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також