Астрологи розповiли, хто збагатиться в наступному роцi
20:30 31.12.2021
1261

Астрологи попереджають, що взаємодiя та протистояння планет на сiчневому небi говорить про те, що всi ми шукатимемо i знаходимо вигоду у всьому. Проте найуспiшнiшими у сферi фiнансiв стане ряд задiакiв, передає ТСН.

Хто збагатиться у сiчнi читайте в матерiалi.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнятам, у яких на роботi панує не дуже щедро оплачувана стабiльнiсть, можуть запропонувати пiдробiток – простiше кажучи, халтуру, за яку пообiцяють непогану винагороду. Зiрки рекомендують представникам знака погоджуватися: по-перше, вони зможуть непогано заробити, а по-друге, знайдуть кориснi зв'язки, якi згодом допоможуть їм обiйняти нову посаду або перейти на iншу роботу – бiльш перспективну та високооплачувану.

Дiва (22.08 – 23.09)

Дiви з повним правом зможуть сказати, що грошi їх люблять: у цей час вони будуть текти до них з рiзних бокiв i набувати рiзних форм — вiд заслуженої зарплати або гонорарiв до подарункiв, зокрема i грошових. Головне, незважаючи на щедрiсть Всесвiту, не витрачати бiльше, нiж заробляєш, а ще краще – поступово вiдкладати хоча б невелику суму, як то кажуть, "на мрiю". Коли зiрки перестануть обсипати їх грошима, виявиться, що у них на банкiвському рахунку є цiлком пристойна сума грошей.

Терези (24.09 – 23.10)

Терезам – якщо, звичайно, вони справдi хочуть розбагатiти – необхiдно вразити начальство новими iдеями та рацiоналiзаторськими пропозицiями, якi дозволять вивести вiддiл – а то й усе пiдприємство – на новий рiвень. Представникам знака не варто бути скромними, презентуючи свої задуми – деякi з них виявляться по-справжньому унiкальними. Можливо, їм i самим буде незрозумiло, звiдки на них сходить натхнення, але їм це i не треба, головне – вловлювати iдеї з повiтря, в якому вони витають, i ретельно фiксувати, намагаючись не прогаяти жодної.

Стрiлець (23.11 – 21.12)

Стрiльцi з часом – порiвнявши його з iншими – назвуть сiчень найгрошовитiшим мiсяцем на рiк. З одного боку, їх нарештi оцiнить безпосередньо начальство, яке виб'є їм премiю або пiдвищення зарплати. З iншого – робота, пов'язана iз закордонними проєктами та партнерами, принесе їм еквiвалент найвищої оцiнки їхньої працi – тверду валюту, що дозволить їм виконати свою давню мрiю – наприклад, придбати автомобiль чи окрему вiд батькiв квартиру.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також