Авіакомпанія Bees Airline змушена вносити зміни до розкладу рейсів.15 лютого 2022
17:30 15.02.2022
252

Авіакомпанія Bees Airline на вимогу лізингодавця змушена перегнати всі свої літати за кордон через ризик ескалації з боку РФ.

Про це повідомляється на сайті авіакомпанії.

"Нажаль, незважаючи на продовження дії страхових полісів на повітряні судна, виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для гарантування безпеки польотів у повітряному просторі України та відсутність заборони від Державної авіаційної служби України та іноземних авіаційних влад, власники літаків лізингові компанії вимагають перебазування всіх літаків за межі України", – йдеться у заяві.

"14 лютого ми були змушені здійснити перегін одного літака до м. Монпельє (Франція) та сьогодні-завтра повинні перегнати решту літаків", – наголовують у повідомлені

Авіакомпанія зауважує, що, за даними лізингодавця, такі вимоги є тимчасовими та вимушеними. Літаки будуть повернені після "деескалації ситуації, пов’язаної з військовими ризиками".

Попри це Bees Airline продовжує виконувати авіарейси з міжнародних аеропортів: "Київ", "Бориспіль", "Львів" та "Одеса". У компанії додали, що форс-мажорні обставини можуть спричинити затримки та зміни у розкладі рейсів.

Якщо зміни розкладу не влаштовують пасажира, авіакомпанія готова запропонувати зміну дати вильоту без додаткових сплат.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також