Кличко вручив киянам-захисникам ордери на квартири
17:54 04.06.2024
297

Мер Києва Віталій Кличко вручив у столичній мерії ще 10 ордерів на квартири – 9 учасникам бойових дій та 1 ордер – родині загиблого захисника України. Житло закупили за кошти бюджету міста. Кличко також повідомив, що до кінця цього року ще майже 160 квартир введуть в експлуатацію.

«Більшість із вас стоїть на захисті держави з 2014 року. Ви брали участь в АТО, захищаючи нашу країну від російських варварів. І продовжуєте це робити сьогодні, під час повномасштабної війни. Ви – справжні герої. Ви показали, що українці – це сильний народ, який не скориться й вистоїть у боротьбі з агресором. Наші захисники та захисниці віддають свої сили, здоров’я, життя за свободу і незалежність України. За наше демократичне та європейське майбутнє», – наголосив під час церемонії вручення ордерів Кличко.

Він нагадав, що сьогодні понад 100 тисяч киян та киянок боронять Україну на фронті.

«Київ продовжує піклуватися про наших захисників. І забезпечення їх житлом – це важливе та актуальне питання для столиці. Сьогодні на черзі у місті перебуває майже 5,5 тисяч захисників та захисниць, а також членів родин загиблих. На законодавчому рівні держава закріпила ваше право на отримання житла. Наразі реалізувати це право ви не маєте можливості, тому Київ не стоїть осторонь. За кошти бюджету міста ми закупили квартири, в яких ви та ваші родини облаштуєте новий дім. До кінця цього року ще майже 160 квартир введуть в експлуатацію», – зазначив Віталій Кличко.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також