Кличко обговорив з віце-канцлером Німеччини постачання озброєння Україні і анонсував позитивні рішення
15:00 17.01.2023
253

Віталій Кличко в межах візиту на Всесвітній економічний форум у Давосі зустрівся з віце-канцлером - міністром економіки Німеччини Робертом Хабеком та обговорив допомогу Україні. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

«Зустрівся в Давосі з віце-канцлером - міністром економіки Німеччини Робертом Хабеком. Говорили про подальшу підтримку і допомогу Україні. Зокрема, передачу озброєння», - повідомив Кличко. Також Кличко анонсував позитивні новини щодо підтримки України найближчим часом. «Позитивні рішення ухвалені. Хороші новини будуть скоро!» - наголосив Віталій Кличко.

Як повідомлялося, Віталій Кличко та його брат Володимир Кличко у складі української делегації беруть участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі, який проходить з 16 до 20 січня.

Також відомо, що найбільш актуальним питанням, яке зараз обговорюється союзниками України, є передача Україні німецьких танків Leopard 2.

Віце-канцлер - міністр економіки Німеччини Роберт Хабек підтвердив, що схвалить експорт цієї бойової техніки. Очікується, що Україна отримає танки Leopard 2 найближчим часом.

Автор: Богдана Валігура
Читайте також