Що потрібно зробити, щоб взяти участь у програмі «Національний кешбек»
14:04 06.09.2024
255

З 2 вересня 2024 року в Україні стартувало бета-тестування програми «Національний кешбек», яке триватиме близько місяця. Програма дозволяє отримувати 10% кешбеку за купівлю товарів українського виробництва у партнерських магазинах. За допомогою цього проєкту українці зможуть підтримувати вітчизняних виробників, отримуючи частину коштів назад. Зібрані кошти можна використати для оплати комунальних послуг, транспорту, лікування та навіть пожертвувати на Збройні сили України.

Як взяти участь у програмі?

  1. Подати заявку через банк: Для участі в програмі потрібно подати заявку через сайт або мобільний застосунок одного з банків, які підтримують програму, або звернутися до відділення банку. Список банків включає: Приватбанк, Sense Bank, ПУМБ, А-банк, Глобус, Укрсиббанк, Акордбанк.

  2. Відкрити спеціальну картку: Необхідно відкрити фізичну або віртуальну картку, на яку нараховуватиметься кешбек.

  3. Вказати картки для оплат: Потрібно вибрати картки, з яких будуть здійснюватися оплати, та дати згоду на передачу даних про транзакції при купівлі товарів із цих карток.

  4. Активувати послугу в «Дії»: Оновити мобільний застосунок «Дія», обрати сервіс «Національний кешбек» і вказати картку для отримання кешбеку.

  5. Робити покупки у партнерських магазинах: Після активації послуги можна почати купувати товари українського виробництва у партнерських магазинах. Наразі до програми вже приєдналося 9 торгових мереж, зокрема «Аврора», «АТБ», Novus, «Екомаркет», VARUS, ОККО, WOG, UKRNAFTA та аптеки «АНЦ».

Умови програми:

  • Кешбек нараховується на продукцію українських виробників, яка включена у програму. Підакцизні товари (пальне, тютюн, міцний алкоголь) не підпадають під дію кешбеку, а також вино без додавання спирту та медові напої.

  • Розмір кешбеку складає 10% від вартості куплених товарів. Максимальна сума кешбеку на місяць — 3000 гривень. Нарахування коштів відбуватиметься раз на місяць до 20 числа наступного місяця.

  • Отримані кошти можна буде використовувати для оплати комунальних послуг, транспорту, лікування, мобільного зв’язку, спортивних і культурних заходів. Також кошти можна донатити на ЗСУ або купувати військові облігації.

Автор: Павло Перушко
Читайте також