У США випустили перший біорозкладний тест на вагітність - з точністю понад 99%
17:15 12.03.2021
258

У США в продажу з'явився перший біорозкладний тест на вагітність, який можна змити в унітаз. Про це повідомляють Forbes і Hypebae.

Про розробку цього тесту медичною компанією Lia стало відомо ще в 2017 році. Кілька років фахівці працювали над продуктом, який би не містив пластика і змивався.

Тест від Lia виготовлений з паперу, яка розкладається за 10 тижнів. Його точність, як запевняє виробник, становить понад 99%, що дозволяє йому конкурувати з популярними тестами на вагітність ще і за цим параметром. За функціоналом це звичайний струменевий тест, який показує результат протягом п'яти хвилин.

«Якщо задуматися, тест на вагітність використовується всього кілька хвилин, а потім залишається на звалищах десятиліттями. Тому ми вирішили зробити так, щоб продукт краще відповідав своєму життєвому циклу », - кажуть в Lia.

Крім того, викидаючи біорозкладний тест на вагітність можна не приховувати його в туалетному папері або НЕ загортати в серветку. Це позбавить жінок від зайвих переживань, впевнені в компанії.

Lia отримала від влади США всі необхідні для продажу свого продукту дозволи. Упаковку з двох тестів на вагітність можна придбати на сайті компанії за $ 13,99.

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також