Кілька українських проєктів перемогли у "Best of Year Awards"
17:00 10.12.2022
253

Ресторан Terra від YOD Group та крісло від бренду Woo стали переможцями американської премії Best of Year Awards.

РЕСТОРАН TERRA ВІД YOD GROUP став найкращим в номінації Hotel Dining. Цей ресторан належить до комплексу Emili Resort, він був відкритий влітку, вже під час повномасштабного вторгнення у місті Винники під Львовом.

Фото: Євгеній Авраменко

«Тим більше цінно, що переміг саме цей проєкт – заклад, чия концепція проявляє Україну та український дизайн. Ми назвали цей підхід «теруарним дизайном». Коли проект виростає з місцевості, де він виник, віддзеркалює її настрій, колорит, природний та культурний ландшафт», – коментують The Village Україна у YOD Group.

Крім того, у фінал премії був ще один проєкт YOD Group – лобі готелю Grand Emily Resort (в номінації Small Commercial Lobby + Amenity Space).

Також уперше предмет від українського дизайн-бренду став переможцем в категорії Residential Seating. ЦЕ КРІСЛО PLAY ВІД УКРАЇНСЬКОГО МЕБЛЕВОГО БРЕНДУ WOO. Його створили під час повномасштабного вторгнення та вперше презентували у вересні 2022 року в Парижі.

Крісло Play має акцентну форму, ніби зібрану з кількох геометричних елементів. Деталь у формі бублика, закріплена під кутом до бази, слугує спинкою. За словами дизайнера Дмитра Козиненка, крісло нагадує головоломку, де з’єднані кілька кілець й де потрібно знайти правильний кут, щоб їх роз’єднати.

Також у фіналі премії були MURELI ВІД MAKHNO STUDIO (у категорії великих міських будинків) та кафе «ДУБЛЕР» ВІД BALBEK BUREAU (у категорії Casual Dining).

Автор: Богдана Валігура
Читайте також