Чоловік у Німеччині напав на 10-річного українського хлопчика через мову
21:12 01.09.2023
324

В Німеччині сталася жахлива подія, коли невідомий чоловік напав на беззахисного 10-річного українського хлопчика, знаходячись у місті Айнбек. За жахливим інцидентом стоїть безумовна недоброзичливість до мови, яку використовував хлопчик.

За поданням прокурора Геттінгену, вражаюча історія розгорнулася 26 серпня, коли дитина гуляла разом із своїми друзями. Невідомий чоловік ненавмисно підійшов до групи дітей і розпочав свою агресивну атаку. Він сказав, що діти повинні розмовляти російською мовою, оскільки, за його словами, Україна перебуває у стані війни.

Зловмисник, після вказівок щодо мови, грубо захопив одну з дівчаток, потягнувши її за волоссям. Але це було лише початком жахливої події. Незабаром він напав на беззахисного хлопчика та кинув його з високого мосту прямо у канал. Хлопчик сильно вдарився головою та лівою ногою об залізні балки, які прикріплені до мосту. Щоб додати жаху до цього нападу, чоловік кинув у пораненого хлопчика скляну пляшку, яка вдарила його в плече.

Правоохоронні органи негайно розпочали розслідування цього жахливого інциденту. Вони активно шукають чоловіка, якого описують як особу віком приблизно 40-45 років, яка була одягнена у синю футболку, чорну кепку та джинсові шорти.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також