Думки про суїцид, секретне весілля, натяк на расизм в королівській родині: про що розповіли Меган Маркл і принц Гаррі в інтерв'ю Опрі Уїнфрі
15:03 08.03.2021
340

Герцогиня Сассекська Меган Маркл і її чоловік, британський принц Гаррі, дали інтерв'ю американській телеведучій Опрі Уінфрі. Двогодинна розмова вийшла на каналі CBS.

Меган Маркл і принц Гаррі вперше провели велике інтерв'ю після того, як відійшли від королівських обов'язків і поїхали з Великобританії. Пара перестала виконувати обов'язки членів британської королівської сім'ї 1 квітня 2020 року.

Розмова Маркл і Гаррі з Опрою була очікуваною найгучнішою сенсацією, враховуючи непрості відносини знаменитої пари з британською пресою. Незадовго перед виходом журналісти The Times написали з посиланням на джерела, що в Букінгемському палаці сприйняли інтерв'ю як «оголошення війни».

Народження Арчі, расизм і стать майбутньої дитини

Розповідаючи про вагітність першим сином, Меган Маркл натякнула, що зіткнулася з расизмом в родині свого чоловіка. За її словами, представників королівської сім'ї турбувало те, «наскільки темною буде шкіра» дитини. Герцогиня і її чоловік не стали називати імена, однак зізналися, що їх це шокувало. «Про це мені повідомив Гаррі. Це розмови, які з ним вела родина», - уточнила Маркл.

Принц зазначив, що дуже засмучений тим, що члени королівської сім'ї не засудили публікації британських таблоїдів, в яких обговорювалася расову приналежність Меган (вона наполовину афроамериканка).

Меган також розповіла Опрі, що Арчі НЕ буде надано титул принца, тому він не отримає охорону, як інші члени королівської сім'ї. На її думку, саме цей момент є грубим порушенням традицій.

«У них немає права забирати його [титул]. Коли я була вагітна, вони сказали, що мають намір поміняти традиції для Арчі. Цікаво чому?" - задалася питанням Меган.

 

Секретне весілля

Принц Гаррі і Меган зізналися, що насправді їх реальне весілля відбулося за три дні до публічної церемонії одруження, яку транслювали світові ЗМІ.

«Це був спектакль для всього світу, але нам також хотілося провести цю церемонію лише для нас», - зазначила Меган.

Офіційна церемонія відбулася 18 травня 2018 року, а вінчання пройшло в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку. На приватній церемонії не були присутні сім'ї молодят, шлюб уклав архієпископ Кентерберійський.

Думки про самогубство

Меган зізналася, що у неї були думки про суїцид. За її словами, від неї потребували утримуватися від публічних виступів, і вона відчувала через це ізольованість. Герцогиня вважала, що буде відчувати себе більш захищеною, якщо зовсім не розповідатиме про особисте життя, проте все виявилося навпаки. Меган зазначила, що зберігала мовчання швидше через тиск сім'ї чоловіка, а не за власним бажанням.

«Я просто більше не хотіла жити. Це були дуже ясні, реальні і дуже страшні думки. Мене не можна було залишати на самоті », - описала Меган свої суїцидальні думки.

 

 

Відносини Меган з королевою і Кейт Мідлтон

Маркл зазначила, що королева Єлизавета II, завжди тепло ставилася до неї, а під час першого виходу до журналістів навіть запропонувала Меган плед.

«Королева добре ставилася до мене. Під час нашого першого спільного виходу вона подарувала мені комплект сережок з перлів і намиста. А ще в машині королева накриває коліна пледом, і вона запропонувала мені розділити його зі мною», - каже Меган.

Відповідаючи на питання про конфлікт з Кейт Мідлтон, в результаті якого Кейт нібито була доведена до сліз (за повідомленнями британської преси), Меган заявила, що насправді все було навпаки.

За словами герцогині, насправді це її змусила плакати Кейт Мідлтон. Це сталося перед весіллям, бо вони не зійшлися в виборі кольору суконь для дівчаток, які повинні були нести шлейф під час весільної церемонії. Меган зазначила, що через деякий час  Кейт вибачилася і надіслала їй квіти.

Відносини принца Гаррі з королівською родиною

Гаррі зізнався, що боявся, що історія його матері може повторитися з Меган. Він зазначив, що кілька разів просив допомогти членів своєї сім'ї, щоб розібратися в цій проблемі, але йому не йшли назустріч. У якийсь момент його батько, принц Чарльз, навіть перестав відповідати на його телефонні дзвінки.

На думку Гаррі, остаточний розрив між його дружиною і королівською сім'єю стався після візиту до Австралії, коли вони побачили, як добре Меган спілкується з людьми, і це нагадало їм про ситуацію з Діаною.

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також