У невизнаному Придністров'ї звинуватили СБУ у плануванні замаху на свого "президента" — кажуть про запобігання теракту у центрі Тирасполя
15:00 09.03.2023
273

Стало відомо, що нібито мав здетонувати припаркований автомобіль з вибухівкою в момент проїзду придністровських "чиновників". Відомство заявило, що запобігло теракту і затримало підозрюваних. Вони вже нібито дають свідчення. Мало того "придністровські кінематографісти" змогли навіть заздалегідь зняти про це фільм-розслідування, яке покажуть сьогодні на Першому Придністровському телеканалі.

“Будь-які заяви представників так званого «Міністерства державної безпеки» фейкової «Придністровської народної республіки» щодо участі СБУ в підготовці теракту слід розглядати виключно як провокацію, зрежисовану в Кремлі”, - відповіли на це в СБУ.

Тож Служба безпеки України закликає не сприймати серйозно нісенітниці, за поширенням яких вбачається чітка мета росії розхитати ситуацію на території, яка фактично є окупованою та підконтрольною їй, звинувативши в цьому нашу державу.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також