Британський студент зізнався у вбивстві своєї бабусі під час гри «Правда чи дія»
14:59 13.11.2021
420

Житель британського міста Хейшем, графство Ланкашир, зізнався друзям у вбивстві своєї зведеної бабусі під час гри «Правда чи дія». Про це повідомляє Sky News.

94-річна Мері Грегорі померла після пожежі, яка сталася в її будинку, у 2018 році. Тоді поліція вирішила, що причиною займання стала непогашена цигарка, яку жінка могла випадково випустити. Її смерть у результаті визнали нещасним випадком.

Через кілька тижнів після трагедії 17-річний зведений онук Мері Тірнан Дарнтон зізнався у злочині під час гри «Правда чи дія» з друзями. Юнак сказав їм, що підпалив фіранку в її будинку, бо хотів полегшити страждання бабусі, яка мала деменцію. Приятелі не повірили Дарнтону, і він переконав їх зберегти його таємницю.

У 2019 році Дарнтон розкрив свій секрет психоаналітику, а пізніше зізнався і вітчиму, а той заявив у поліцію. Справа про загибель Грегорі була відновлена, незабаром її заарештували.

Під час обшуку у студента знайшли докладний план житла бабусі, а історія його браузера вказувала на те, що Дарнтон шукав способи впоратися з бажанням «заподіяти зло» і дивився, що може загрожувати неповнолітньому за вбивство.

Автор: Олена Гандзюк
Читайте також