Росія провела танкові навчання зі стрільбами біля кордонів України та в Криму
19:15 11.12.2021
255

Понад 1,5 тис. танкістів провели бойові стрільби за п'ять днів бойового навчання в польових умовах на території Ростовської області та окупованого Росією Криму.

Російські танкісти провели навчання зі стрільбами біля кордонів України та в окупованому Криму.

Як повідомляється на сайті російського Міноборони, понад 1,5 тис. танкістів з'єднань і військових частин Південного військового округу (ПВО) провели бойові стрільби за п'ять днів бойового навчання в польових умовах.

Вправи бойових стрільб виконувались екіпажами зі знарядь танків Т-72Б3 та Т-90А з використанням штатних снарядів, а також із великокаліберного зенітного кулемета.

«Планом бойової підготовки екіпажів бойових машин передбачено вивчення тактики бою танкових підрозділів у наступі та обороні в денний та нічний час доби», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бойове злагодження екіпажів, розрахунків та відділень з'єднань та військових частин продовжиться у військах Південного військового округу до лютого 2022 року.

Як повідомлялося, біля кордонів України вже зосереджено близько 100 тис. російських військових.

Раніше глава ГУР Кирило Буданов заявив, що вторгнення військ РФ може відбутися у січні-лютому відразу за декількома напрямками: через ділянки східних кордонів (як контрольовані, так і не підконтрольні Києву), а також із Криму та Білорусі.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також