Австралійська авіакомпанія Qantas запустила рейси в невідомому напрямку
12:04 04.03.2021
264

Австралійська авіакомпанія Qantas запустила «загадкові рейси» з невідомим пунктом призначення, про який пасажири дізнаються тільки при посадці. Про це повідомляє CNN.

Одноденні тури надходять у продаж 4 березня. Вильоти будуть здійснюватися з Брісбена, Сіднея і Мельбурна 27 березня, 18 квітня і 1 травня відповідно. Кожен з польотів триватиме близько двох годин, подорож розрахована на один день.

При цьому у пасажирів під час рейсу буде можливість вгадати, куди вони направляються, оскільки траєкторія польоту буде відображатися на екранах в спинках крісел. Авіакомпанія також дала кілька підказок заздалегідь: рейси з Брісбена підійдуть любителям «сільськоъ гостинності», вишуканих страв і вина; літаки з Сіднея попрямують в тропіки, туристи зможуть пообідати на пляжі; рейси з Мельбурна підійдуть любителям відпочинку на природі та фермерських ринків.

Квитки економ-класу будуть коштувати 737 австралійських доларів. Квитки бізнес-класу обійдуться в 1570 австралійських доларів.

Qantas хоче, щоб «загадкові рейси» дали роботу співробітникам і підтримали місцевих туроператорів. В Австралії до середини червня діє заборона на поїздки за кордон. Бажаючим виїхати за кордон потрібно отримати дозвіл МВС.

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також