У сирійських районах, підконтрольних Туреччині, люди вийшли на масові протести
09:00 08.01.2022
256

У районах проведення операцій ЗС Туреччини «Щит Євфрату» та «Джерело миру» люди вийшли на вулиці з вимогою покращення умов життя та припинення підвищення цін на електроенергію, - про це повідомляє Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини (SOHR).

«У п'ятницю в районах операцій «Джерело миру» і «Щит Євфрату», підконтрольних турецьким підрозділам і формуванням (Сирійської - ред.) національної армії, натовпи вийшли на вулиці, вимагаючи покращення умов життя та обслуговування, припинення підвищення цін на електроенергію турецькими компаніями та притягнення до відповідальності «корумпованих голів місцевих рад», - йдеться у повідомленні.

За даними джерел SOHR, протести відбулися в Марі, Азазі, Саврані і Аль-Бабі у сільській місцевості Алеппо. Протести також спалахнули в місті Таль-Абіад на півночі Аль-Ракки після того, як вчора активісти закликали людей вийти на вулиці з вимогами підвищення заробітної плати та покращення умов життя та обслуговування, припинення зростання цін на електроенергію, а також реформування місцевих рад.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також