Uber Eats почав продавати марихуану в канадській провінції Онтаріо
14:28 23.11.2021
255

Служба доставки їжі Uber Eats почала продавати марихуану своїм користувачам у канадській провінції Онтаріо. Для цього платформа уклала угоду з місцевою мережею магазинів канабісу Tokyo Smoke. Про це повідомляється на порталі із прес-релізами Cision.

Користувачі мобільного додатка Uber Eats, які підтвердили свій вік, можуть замовити марихуану онлайн, а потім забрати свої покупки самовивозом у найближчому магазині Tokyo Smokes. Всі замовлення готуються для отримання протягом години після розміщення. Закони, що діють у країні, не дозволяють доставляти марихуану, а в магазині їх видаватиме співробітник із сертифікатом CannSell, що дозволяє продавати канабіс.

«Ми уважно стежитимемо за законами та можливостями ринку в кожній країні. У міру змін у законах ми розглядатимемо можливості співпраці з місцевими продавцями», - заявили в Uber Eats. Чи планує компанія співпрацювати з Tokyo Smokes та в інших провінціях Канади, поки що невідомо.

У Канаді вживання марихуани легалізували у 2018 році. Зараз обсяг ринку каннабісу в країні оцінюється приблизно в 5 мільярдів канадських доларів щорічно. Партнерство Uber Eats і Tokyo Smokes має сприяти боротьбі з нелегальним ринком, на який припадає понад 40% продажу марихуани з немедичною метою.

Автор: Кароліна Адамчук
Читайте також