У Тбілісі поліція затримала 66 людей
11:00 08.03.2023
252

На акції протесту в центрі Тбілісі за дрібне хуліганство та непокору законним вимогам поліції затримали 66 людей. Про це 8 березня повідомив телеканал Mtavari із посиланням на дані Міністерства внутрішніх справ країни.

"За фактами дрібного хуліганства та непокори законним вимогам поліції правоохоронці затримали 66 осіб у порядку статей 166 та 173 КпАП", - ідеться у повідомлення МВС Грузії і зазначається, що справи про правопорушення будуть передані до суду у встановлений законом строк.

За інформацією відомства, порушено кримінальну справу за двома статтями Кримінального кодексу – статтю 353(1) (напад на поліцейського, службовця Спеціальної пенітенціарної служби або іншого представника влади або на публічну установу) та стаття 187 (пошкодження чи знищення речі).

У МВС країни кажуть, що вивчать "усі протиправні факти, які мали місце під час акції", та дати "відповідну правову оцінку кожній дії".

У відомстві заявили, що внаслідок насильницьких дій мітингувальників постраждали близько 50 працівників МВС. Постраждали також і демонстранти.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також