Людмила Станіславенко стане спікеркою Глобального Форуму
11:30 10.07.2023
281

Війна в Україні та воєнні злочини країни-агресорки стануть ключовою темою Глобального лідерського Форуму EUROWOMAN 2023, який проходитиме в рамках Global Business Week у місті Глазго (Велика Британія) з 16 по 23 липня. Головною спікеркою форуму стане вінничанка, засновниця благодійного фонду та Голова Вищої Ради Клубу Успішних Жінок Людмила Станіславенко.

EUROWOMAN 2023 – щорічна подія для жінок у бізнесі та політиці, яка об’єднує національну жіночу еліту, щоб змінити світ. Офіційний сайт: https://eurowoman.forum-expo.org

Цьогоріч спікерами Форуму стануть Людмила Станіславенко, Сьюзен Енн Девіс, Ольга Азарова, Людмила Станіславенко, Венді Даймонд, Олена Лі, Ката Кевехазі, Ганна Бітон-Гаврилюк та інші. Форум отримав підтримку Уряду Великобританії.

Гості заходу – представники 34 країн. Серед них – президенти, дипломати, політики, депутати, представники бізнес-асоціацій, власники бізнесу.

Захід ініційований Міжнародним Клубом успішних Жінок «Жінки України» має на меті підвищити глобальну обізнаність та участь у наближенні перемоги у війні з Росією, підвищити економічне зростання та ефективну співпрацю заради спільного багатства націй.

Організатори зазначають, в ході зустрічі та під час панельних дискусій обговорюватимуться українські реалії сьогодення, гуманітарна та економічна ситуація в країні, промисловий й діловий потенціал, а також шляхи підтримки України задня пришвидшення перемоги та подальшої відбудови.

Глобальний лідерський Форум EUROWOMAN 2023 складатиметься з трьох основних частин:

  • 16 липня, початок глобального тижня бізнесу та вітальна вечеря
  • 17 липня, EUROWOMAN 2023 Global Leadership Forum for Ukraine. Глобальне культурне шоу та виставка «ДЕНЬ КРАЇН».
  • 19 липня, BIGBOSS 2023 Global Business Forum & Expo.

Наша місія полягає в об’єднанні глобальних політичних і підприємницьких жінок-лідерів, чиї інновації та соціальні підприємства відповідають головним потребам нашого світу. Сьогодні світові потрібні жіночі голоси, – каже Ольга Азарова, голова оргкомітету.

EUROWOMAN 2023 Global Leadership Forum & Expo допомагає нам показати силу  жіночої дипломатії заради перемоги, миру, справедливості та процвітання», – наголошує Людмила Станіславенко, головна спікерка Форуму та голова Вищої Ради Міжнародного Клубу Успішних Жінок World Woman Club, – наголосила Людмила Станіславенко, головна спікера Форуму та голова Вищої ради Всесвітнього жіночого клубу.

Головна GLOBAL AWARD року «THE WOMEN NOBLE PRIZE» 2023 буде вручена найефективнішій жінці року у сфері жіночої дипломатії, – розповідає Світлана Герей, голова журі GLOBAL AWARD.

         Окрім панельних дискусій в рамках Global Business Week проходитиме

«Startup World Startup Championship 2023».

Startup World Startup Championship (SWCC) – головна світова щорічна подія для молодих підприємців, яка збирає національну еліту з різних країн світу для змагання, спілкування та визначення найкращих інноваційних стартапів року, починаючи з 2000 року.

Офіційний сайт: www.StartupWorldCup.biz

         Участь у відбірковому етапі, який проходитиме 18 липня, візьмуть тисячі учасників з 34 країн світу. 19 липня найкращі команди представлять свої проекти під час фінального раунду.

         Унікальний чемпіонат складається із змагань у двох вікових категоріях та MiniBoss 6-17 років та BigBoss 18+. Учасники змагатимуться у двох тематичних категоріях:

  • «Інноваційні стартапи»;
  • «Соціальні стартапи».

Виховати нове покоління підприємців, які завтра створюватимуть нові товари та послуги, нові робочі місця, нові податки, новий ВВП – усе те, що ми називаємо «багатством націй», яке базується на особистій ініціативі людини, як писав великий шотландець Адам Сміт. Проводячи чемпіонати та навчаючи тисячі дітей по всьому світу, ми сприяємо зростанню багатства народів, – каже голова міжнародного журі, відомий підприємець Андрій Азаров.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також