Росія намагається запустити бунти в українських тюрмах - Малюська
19:58 22.02.2022
259

Денис Малюська заявив, що Росія намагається підняти бунти в українських в'язницях. Однак у держави-агресорки нічого не виходить.

Відповідну заяву у мережі зробив міністр юстиції Денис Малюська. Він також попросив українців протягом наступних тижнів не реагувати емоційно на "сфальшовані відосики та проплачені протести біля в'язниць".

"За оперативною інформацією РФ намагається запустити кілька бунтів у тюрмах через зв‘язки у злочинному світі", - написав Малюська.

Зазначимо, що українська розвідка і правоохоронці мають підстави вважати, що Росія намагатиметься зсередини України влаштувати дестабілізацію та підірвати довіру населення. Зокрема, раніше СБУ запобігла теракту в одному з православних храмів Харкова. Також СБУ запобігла теракту в Києві, який хотів організувати завербований агент білоруських спецслужб. Також за останній місяць до правоохоронців надходять об’єкти про нібито замінування сотень об’єктів в українських містах. СБУ встановила, що до цієї діяльності також причетні російські спецслужби.
 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також