В Іспанії та Португалії випустили іграшкові тести ПЛР на коронавірус для дітей
11:45 19.12.2020
256

В Іспанії та Португалії випустили іграшкові тести ПЦР на коронавірус для дітей (і ляльок в масках). Про це повідомляє Reuters.

Подібні іграшки створили відразу кілька місцевих виробників. Опитані журналістами мами дуже задоволені новинками. На їхню думку, все це допомагає дітям адаптуватися до нинішньої реальності і не боятися медичних обстежень. До того ж, надягаючи маски на ляльок, діти привчаються носити їх самі.

Набори з тестом на коронавірус дозволяють визначити, чи «заражена»  іграшка, а також дозволяють лікувати її. Судячи з опублікованих кадрів, у пупсів можна вимірювати рівень кисню в крові, а також ставити їм крапельниці газованої води.

У Португалії також випускають набори, що дозволяють дітям самостійно змайструвати оригінальні засоби захисту: маски, щитки для обличчя і мило.

Такі іграшки надійшли в продаж ще влітку і восени, але зараз стають справжнім хітом. Reuters зазначає, що продажі ляльок в масках, антивірусних лабораторій і наборів для захисних виробів стрімко ростуть - ймовірно, напередодні Різдва.

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також