Трагічні випадки на воді у Вінницькій області: загинули троє людей, дитину досі шукають
13:52 08.07.2024
277

У вихідні на водоймах Вінниччини сталися трагічні випадки, внаслідок яких загинули троє людей, а одного хлопчика досі шукають. Про це повідомили в ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Вчора о 16:00 рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в селі Печера Шпиківської громади на річці Південний Буг втопилася 42-річна жінка та 10-річний хлопчик. Жінку з води дістали місцеві жителі, а хлопчика шукали бійці ДСНС до пізнього вечора. На жаль, дитину знайти не вдалося. Сьогодні зранку до пошуків залучатимуться водолази обласного рятувального відомства.

Також вчора, в селі Жван Мурованокуриловецької громади Могилів-Подільського району, втопився 22-річний хлопець. Його тіло з води дістали водолази комунального підприємства.

Ще одне життя забрала вода в ставку села Будне Шаргородської громади Жмеринського району, де загинув 56-річний чоловік.

За всіма фактами загибелі людей ведуться слідчі дії.

З початку 2024 року на Вінниччині зареєстровано 51 нещасний випадок на воді, внаслідок яких загинуло 39 людей, 16 вдалося врятувати, а вісім отримали травми.

Рятувальники Вінниччини нагадують, що основними умовами безпеки є правильний вибір місць для купання, навчання дорослих та дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання та постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також