У Дія TV тепер можна дивитися мультфільми та спортивні канали
15:33 28.04.2022
261

У Дія TV доступні нові телеканали. Як повідомляють у Мінцифрі, відтепер українці зможуть безкоштовно дивитися у цьому застосунку мультфільми, кіно, музику та спорт.

«Від початку російського вторгнення в Україну окупанти почали блокувати наше телебачення, щоб сіяти в ньому свою пропаганду та дезінформацію. Аби протидіяти їхнім намірам та бути завжди в курсі правдивих новин, наша команда разом зі стримінговим сервісом Megogo запустили в застосунку «Дія» телебачення Дія TV», - ідеться в повідомленні.

У Мінцифри зауважили, що завдяки Дія TV українці отримали безоплатний доступ до новин будь-де та будь-коли. Також згодом розширили кількість телеканалів, і в Дія TV з'явився дитячий контент, розважальні та інформаційні програми.

У Дія TV доступні телеканали: Рада - новини від офіційних джерел та єдиний інформаційний марафон UA:Разом; М1 - українська культура для піднесення бойового духу; Піксель - Всеукраїнська школа онлайн та контент українською для наймолодших; ПлюсПлюс - мультики для малечі та навчальні телепрограми; FilmUADrama - серіали та фільми для всієї родини; XSPORT - новини зі світу спорту.

Дивитися телеканали в Дії можна в розділі Послуги - Дія TV.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також