У ДТП на Одещині постраждали водій та два його пасажири
18:00 27.07.2022
345

Поліцейські розслідують обставини ДТП на трасі Одеса – Рені. В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій легковика та двоє його пасажирів віком 38-ми і 43-х років були ушпиталені. У них забійні рани, черепно-мозкові травми, переломи кінцівок.

Про це повідомляє національна поліція.

Встановлено, що зіткнення транспортних засобів відбулося, коли кермувальник Mercedes – 46-річний мешканець Арциза – виїхав на зустрічну смугу, по якій рухався Volkswagen під керуванням 37-річного жителя Татарбунарщини. Водій останнього автомобіля вжив заходів, щоб уникнути аварії, екстрено загальмувавши і виїхавши на узбіччя, але не вдалося.

Подія сталася біля села Маяки за участю легкового автомобіля Volkswagen та буса Mercedes. В результаті аварії постраждали троє громадян.

«Тест на вміст алкоголю в організмі показав, що обидва водії були тверезі. Поліцейські розпочали провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На даний час в рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз», - зазначив старший слідчий Одеського районного управління поліції № 2 Андрій Боярський.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також