У лісосмузі Жмеринського району знайшли мертвого експедитора з ознаками насильницької смерті
15:32 11.07.2024
345

У відділі комунікації поліції Вінниччини повідомили, що 10 липня вранці на узбіччі траси «Немирів - Могилів-Подільський» поблизу села Голинчинці Жмеринського району було знайдено покинуту вантажівку, а неподалік у лісосмузі виявили тіло водія з ознаками насильницької смерті.

Загиблим виявився 39-річний експедитор підприємства. За попередньою інформацією, потерпілий напередодні доставив товар до міста Умань і отримав значну суму коштів. У день вбивства він віз чергове замовлення у Шаргород.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу, причетну до вбивства. Ним виявився 31-річний водій-експедитор тієї ж фірми, мешканець одного з сіл Жмеринського району. Його затримали того ж дня.

З'ясувалося, що чоловіки зустрілися на дорозі та вийшли з транспортних засобів, щоб поспілкуватися. Під час розмови зловмисник завдав експедитору декілька ударів молотком по голові, від яких той помер. Потім він забрав із салону вантажівки гроші фірми та поїхав.

Поліція вилучила частину викрадених коштів у затриманого, а на місці події знайшли знаряддя злочину.

Слідчі за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Автор: Павло Перушко
Читайте також