У Prozorro відзначили закупівлю з Вінниччини
12:02 11.09.2021
405

Закупівля Мурованокуриловецької селищної ради Вінницької області увійшла в п’ятірку найкращих закупівель серпня за версією Prozorro.

Щомісяця Prozorro відзначає п`ять успішних закупівель держзамовників, що відбулися в електронній системі. Відбір проводиться за низкою критеріїв: велика кількість учасників на торгах, їхня запекла конкуренція на аукціоні та висока економія коштів платників податків.

Так, однією з найкращих закупівель липня стала закупівля відділу освіти селищної ради. Закуповували шини для шкільних автобусів купували. Це спрощена закупівля на 35 тисяч гривень і потрібно було дві шини одного виду й чотири іншого. Свої пропозиції надали 8 учасників і торги були дуже запеклими.

Переміг учасник, який в останньому раунді запропонував 13 тисяч 819 гривень 80 копійок. На 20 копійок менше найближчого конкурента.

Ознайомитися з закупівлею можна за посиланням.

Також чемпіонами серед держзамовників стали Державна прикордонна служба, Вільхівська сільська рада, філія Укргазвидобування в Харківській області та Державна установа «Центр громадського здоров’я».

Автор: Анна Бурлака
Читайте також