У Токіо створили для спортсменів Олімпіади картонні «Антисекс-ліжка»
21:00 18.07.2021
311

У Токіо спроектували спеціальні картонні ліжка, щоб запобігти сексуальним контактам серед спортсменів Олімпійських ігор, повідомляє Explica.

Створити такі меблі доручив Міжнародний олімпійський комітет (МОК), щоб «уникнути непотрібних форм фізичного контакту» в період пандемії коронавірусу. У цьому році на ОІ спортсменам також заборонять обійматися і тиснути один одному руки.

Ліжка створені з перероблених матеріалів (дерево і картон). На них може спати тільки одна людина: вони витримують до 200 кілограм і ламаються від занадто різких рухів, на них не можна стрибати.

Ліжка, які вже прозвали «Антисекс», створила компанія Airweave. Всього було виготовлено 18 тисяч ліжок.

Незважаючи на це, спортсменам все одно видадуть 150 тисяч презервативів, щоб продовжити цю традицію ОІ.

«Ідея в тому, щоб спортсмени не використовували їх в Олімпійському селищі, а відвезли назад в свої країни, щоб таким чином підвищити обізнаність про захворювання, що передаються статевим шляхом, та боротьби з ними», - розповів гендиректор Олімпійського селища Такаші Кітадзіма.

16 липня організатори ОІ виявили перший випадок зараження коронавірусом в Олімпійському селищі, повідомляє The Japan Times. Ім'я хворого не розкривається, проте відомо, що це не спортсмен.

Читайте також