У Вінниці для біженців створено повноцінний центр перебування
13:00 30.03.2022
361

Центр для біженців у Вінниці, створений за ініціативи волонтерів "Української команди УДАРу", за місяць надав допомогу 2535 особам, - про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник волонтерського штабу "Української команди УДАРу" Артур Палатний.

"Волонтери штабу "Української команди УДАРу" у Вінниці на чолі з Ткачуком Генадієм працюють на повну! За їх ініціативи разом з  керівництвом компанії LetyShops, головою Вищої ради "Міжнародний клуб успішних жінок" Людмилою Станіславенко та небайдужими вінничанами було створено повноцінний центр для біженців для 300 осіб та обладнано сховище на 100 осіб. За час існування центру з 25 лютого у ньому було прийнято 2535 людей. Усі вони втратили дім і змушені були тікати, щоб врятувати своє життя і життя своїх дітей. Їм усім було надано допомогу і підтримку", — повідомив Палатний.

Крім того, за його словами, брати Геннадій та Ігор Ткачуки допомагають з амуніцією для наших захисників.

"Пишаюся, що такі люди в нашій команді, і дякую усім вінничанам за щоденну працю для перемоги України!" — зазначив керівник волонтерського штабу "Української команди УДАРу".

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також