У Вінниці до ювілею Незалежності 30 дітей встановили рекорд України зі створення художнього об'єкта
14:01 24.08.2021
269

У Вінниці в ніч з 23 на 24 серпня до ювілею Незалежності 30 дітей встановили рекорд України зі створення художнього об'єкта - пісочної анімації в реальному часі. Про це кореспонденту Укрінформу повідомив представник Книги рекордів України Вадим Вітковський.

За його словами, представники Книги рекордів України і Національного реєстру рекордів України зафіксували рекорд як перше в Україні створення пісочних анімацій про природу, побут і видатних людей Вінниччини від давнини до сучасності в категорії «Масові заходи, вперше, мистецтво».

Для його установки центр пісочної анімації MS-Art створив нову шоу-програму «Мальовнича Вінниччина від давнини до сучасності».


«Учасники встановлення рекорду зобразили історію Вінниччини від ери динозаврів до сучасності, вони працювали протягом 2 годин і 2 хвилин. У наших анімаційних картинах на екрані з'являлися скіфські та сарматські царі, перші поселення людей, традиції і побут Поділля, а також природа нашого краю », - повідомила директор MS Art центр пісочного мистецтва Світлана Мелобенська.

 

Вона додала, що діти створювали соло і в дуеті в молодіжному центрі «Квадрат». Відбувалося встановлення рекорду у вигляді шоу-програми, в супроводі мистецької акції - виступів музичних, вокальних і хореографічних колективів

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також