У Вінниці Громадські організації об'єднали зусилля для протидії сексуальній насильству проти дівчаток
18:11 02.06.2023
274

Громадська організація "Дівчата" у співпраці з ГО "Проєкт "Кешер" та Асоціацією жінок-юристок України "ЮрФем" організували захід, присвячений протидії сексуальній експлуатації та насильству проти дівчаток.

"Подія стала унікальною можливістю для батьків, вчителів та представників громадських організацій отримати необхідні знання та інструменти для ефективного реагування на потенційні загрози та захисту дівчаток",- зазначає волонтерка та громадська діячка Людмила Станіслевенко.

Цей захід, який отримав фінансову підтримку від Zagoriy Foundation, відбувся офлайн МЦ "Квадрат" у місті Вінниця за рамками проєкту "Кампанія щодо попередження сексуального насильства серед дівчат, батьків та вчителів".

"Висвітлення проблем сексуальної експлуатації та насильства проти дівчаток є кроком до усвідомлення цих проблем, їх зниження та забезпечення безпечного та захищеного оточення для всіх дітей. Учасники заходу отримали цінні знання та навички, які допоможуть їм активно протидіяти цим негативним явищам",- розповідає Людмила Станіслевенко.

Основна мета заходу полягала в усвідомленні та висвітленні проблем, пов'язаних з сексуальною експлуатацією та насильством проти дівчаток.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також