У Вінниці на 5-річчя ГО активісти збирали кошти на ремонт приміщення для сонячних діток
19:00 04.07.2021
260

У Центральному міському парку ім. М. Леонтовича ГО «Вінниця ДАУН СИНДРОМ» відсвяткували 5-річчя з дня заснування організації. Захід проводився з благодійною метою, щоб зібрати кошти на ремонт приміщення, де займаються сонячні дітки.

Для цього громадські активісти продавали власноруч пошитих зайчиків та носочки. 

Натомість програма свята була урізноманітнена цікавими майстер-класами, розважальними інтерактивами, фуд-кортами, фотовиставкою, анімацією та чудовим концертом за участю місцевих виконавців – Олени Гребенюк, Дарини Красновецької та Олександра Онуфрійчука. Кожна дитинка мала можливість продемонструвати свої таланти. Вони танцювали, розповідали вірші та співали. 

На заході була присутня депутатка Вінницької обласної Ради, президентка благодійного фонду “Фонд Людмили Станіславенко”, президентка міжнародного Клубу Успішних Жінок – Людмила Станіславенко. 

“Емоції переповнюють, адже сьогодні я вкотре обіймала діток, яких пам'ятаю ще зовсім малесенькими. Вони такі усміхнені, веселі та по справжньому люблячі”, - ділиться враженнями Людмила Станіславенко.

Звертаючись до діток, пані Людмила наголосила, що хоча усі діти вже підросли, проте їх щира посмішка так само надихає та дарує незабутні емоції. Також Людмила Станіславенко запевнила, що ремонт в новому приміщення буде зроблено вже зовсім скоро, а тому проводити заняття для діток будуть у хороших та комфортних умовах.

“Впевнена, що зовсім скоро ремонт в новому приміщенні для ГО буде зроблено, і нашим діткам буде ще комфортніше проводити заняття, спілкуватися та розвивати свої навички”, – додає пані Людмила.

 

Читайте також