У Вінниці провели чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв
19:02 08.02.2022
377

5 лютого у Вінниці, в «Нокауті», провели відкритий чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв UFMMA. На ринзі провели 109 боїв. Учасниками були спортсмени з Вінницької, Чернівецької, Одеської, Тернопільської, Сумської, Київської та Житомирської областей.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв UFMMA.

На змаганнях провели 109 поєдинків. Традиційно переможці та призери отримали медалі та грамоти, а кращих в індивідуальному заліку визначали у багатьох вікових категоріях – від 8-9 років до дорослих. Серед чемпіонів головний суддя Володимир Шемаров виділив Тимура Тебідзе, який приїхав з Одеси та змагався у категорії 10-11 років і вінницького суперважковика Ігоря Заверу, що змагалися серед чоловіків. Окрім цього, ще Дарину Лісовську з Київської області, яка виступала одразу в двох вікових категоріях: серед дівчат 14-15 років вона стала чемпіонкою, а серед спортсменок 16-17 років – друге.

У командному заліку перше місце зайняла збірна клубу «Січ» з Вінниця. Також із ним призову трійку команд склали одеський СК «Воїн» і житомирський СК «Андеграунд». Спортсменам вручили командні Кубки від організаторів. За підсумками цих змагань будуть відбирати спортсменів до команди Вінниччини, яка братиме участь у Кубку України з фрі-файту. Його проведуть 26 лютого у  Тернополі. А також кращі спортсмени змагатимуться на чемпіонаті України з UFMMA в травні у Києві.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також