У Вінниці проводять планові роботи на тепломережах
15:13 24.05.2023
292

В рамках підготовки до опалювального сезону 2023-2024 рр., відповідно  до затвердженого Комплексного плану організаційно-технічних заходів підготовки теплового господарства, у Вінниці проводять роботи з реконструкції тепломереж на кількох ділянках.

По вул. Заболотного залишилось лише відновити асфальтобетонне покриття та благоустрій. А на ділянках по проспекту Космонавтів та вул. Д. Майбороди поетапно продовжують виконувати заміну аварійних та  зношених труб магістральних тепломереж на сучасні, попередньо ізольовані з низькою теплопровідністю, завдяки чому мінімізуються тепловтрати при транспортуванні теплової енергії від джерела до споживача.

Станом на сьогодні, з початку міжопалювального періоду, роботи з реконструкції тепломереж були виконані на 4 ділянках, загальна протяжність яких у двотрубному виконанні  становить 831 м. А цьогоріч заплановано замінити майже 3,4 км аварійних трубопроводів на 18 ділянках.    

Роботи з реконструкції аварійних тепломереж виконуються задля надання сталих та якісних послуг споживачам КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» у холодну пору року.

Виконання таких робіт неможливе без тимчасового відключення будинків від послуги з постачання гарячої води. Перепрошуємо за тимчасові незручності і дякуємо за розуміння.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також