У Вінниці відбулась зустріч з акторами комедії “ДЕ ГРОШІ”
21:00 06.11.2021
255

В одному з Вінницьких кінотеатрів відбулась зустріч з акторами та знімальною групою стрічки “Де гроші”.

Разом з режисером-постановником DZIDZIO до Вінниці приїхали продюсерка фільму Діана Юраш, актор  Ві́ктор Андріє́нко та актор і блогер Діма Варварук.

Квест-комедію, виробництва компанії DZIDZIOFILM за підтримки Державного агентства з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України, знімали цього року в Києві та у Львові.

Знімальний процес тривав 23 дні, переважну більшість сцен було знято на кіностудії імені Олександра Довженка.

Фільм знімали на першому павільйоні, він один з найбільших – 1650 метрів. Там збудували будинок, де опускаються стелі і крутяться стіни. Це була дуже складна робота: 15 кімнат, люди працювали майже два місяці, щоб це створити, а піротехніки  – щоб наповнити, – розповідає Михайло Хома (DZIDZIO).

За сюжетом, піаніст-авантюрист Міша (Михайло Хома) у пошуку грошей на визволення друга з-під арешту влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання "Де гроші? " цікавить не тільки його, бо всі в цьому дивному будинку шукають гроші.

Подати сюжет в такій формі вирішили для того,  аби  ми, як актори і ви, як глядачі всі разом співпрацювали та шукали гроші в старої багачки, – каже DZIDZIO.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також