У Вінниці засудили чоловіка за вбивство та розчленування жінки
16:55 13.09.2022
292

Вінницький міський суд Вінницької області засудив до 11 років позбавлення волі 23-річного чоловіка, який вбив і розчленував свою 65-річну сусідку.

Про це повідомили у пресслужбі Вінницької обласної прокуратурі.

Прокурором доведено, що обвинувачений у лютому цього року у тамбурі багатоповерхового будинку, в якому він проживав, розпочав суперечку зі своєю 65-річною сусідкою.

У ході конфлікту чоловік вирішив вбити пенсіонерку. Він повернувся до своєї квартири та взяв ніж. Після цього постукав у двері сусідки, дочекався, коли вона відчинить двері та наніс їй два удари ножем у шию.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

«Усвідомлюючи наслідки вчиненого злочину та бажаючи уникнути кримінальної відповідальності, зловмисник у квартирі загиблої розчленував її труп та частини тіла заховав на території одного із сіл Вінницького району», - йдеться у повідомленні.

За результатами розгляду обвинувального акта та оцінки наданих прокурором доказів підсудного судом визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України та засуджено до покарання у виді 11 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також