У Вінниці затримали 20-річну дівчину, яку підозрюють у наркоторгівлі
17:52 24.06.2024
620

 

У Вінниці затримали 20-річну жительку Київщини за підозрою у збуті психотропів.

Як повідомили на сторінці Вінницької обласної прокуратури, за даними слідства, підозрювана незаконно зберігала при собі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – PVP та була зупинена правоохоронцями. Під час спілкування з ними, усвідомлюючи, що її дії, спрямовані на зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин будуть викриті, повідомила про наявність у неї заборонених речовин.

речовин.

У Вінниці затримали 20-річну дівчину, яку підозрюють у наркоторгівлі

«У подальшому під час проведення особистого обшуку у дівчини вилучено із сумки прозорий поліетиленовий пакет із кристалічною речовиною світло-зеленого кольору, масою 71,3905 г, яка містить особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, - PVP, 26 поліетиленових згортків із вмістом кристалічної речовини, фрагмент скляної лампочки із нашаруванням невідомої речовини, паперовий згорток із кристалічною речовиною.
 

 

Після чого, за участі підозрюваної проведено огляд місця події, в ході якого було виявлено і вилучено ще 9 поліетиленових згортків із вмістом невідомої речовини», - йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва прокурорів Вінницької окружної прокуратури 20-річній жительці Київської області повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання, зберігання, психотропних речовин з метою збуту, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні психотропні речовини у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Наразі підозрюваній обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За скоєння інкримінованого кримінального правопорушення передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Читайте також