У Вінниці затримали групу наркодилерів, яким загрожує до 10 років ув'язнення
15:07 25.07.2024
264

У Вінниці затримали групу наркодилерів, які працювали за схемою збуту «з рук в руки». Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, 23 липня оперативники обласного главку за силової підтримки бійців КОРДу затримали місцевих жителів за підозрою у збуті наркотиків. Тепер «ділкам» загрожує до 10 років ув’язнення.

Оперативну інформацію про те, що 52, 46 та 29-річні мешканці Вінницького району збувають на території міста психотропні речовини здобули оперативники Управління карного розшуку. Правоохоронці встановили, що у правопорушників були постійні «клієнти», із якими вони працювали за схемою збуту «з рук в руки».

Затримали трьох фігурантів після вчинення чергового злочинного епізоду. При собі чоловіки мали гроші, отримані злочинним шляхом. Відомо, що всі зловмисники раніше вже мали проблеми із законом за вчинення аналогічних злочинів.

Під час обшуків поліцейські виявили понад 55 000 гривень, мобільні телефони, сім-карти, zip-пакети з амфетаміном, фольгові згортки із канабісом, електронні ваги та рослини конопель, які один із правопорушників вирощував у себе вдома. Вилучені речові докази направлено на експертизу.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також