У Вінницькому пансіонаті для осіб з інвалідністю започаткували осередок УТОС
14:00 17.04.2023
289

Нещодавно колектив художньої самодіяльності Вінницького підприємства Українського товариства сліпих успішно провів концерт в обласному пансіонаті для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку. Після цього деякі мешканці цього закладу, які мають інвалідність по зору, виявили бажання вступити в члени УТОС. Про це повідомляє пресцентр Вінницької обласної організації УТОС.

13 квітня голова правління Вінницької територіальної первинної організації товариства незрячих Віктор Зелінський та його заступниця Валентина Порицька провели в пансіонаті збори новоствореної у цьому закладі групи УТОС. Вони урочисто вручили членські квитки восьми новоприйнятим членам, пригостили їх солодощами.

Ми створили групу УТОС в пансіонаті, адже тут маємо уже 12 членів. Її очолить працівниця закладу Любов Сємцова, яка вже декілька років співпрацює із нашою організацією та непогано орієнтується в проблемах незрячих людей, - сказав Віктор Зелінський.

Він розповів присутнім про історію організації; які функції вона виконує в суспільстві; як можна себе реалізувати у ній. Віктор Зелінський передав вітання від директора місцевого підприємства незрячих Костянтина Ільніцького і вручив директору обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку Катерині Якимчук пам’ятний подарунок. В свою чергу, вона подякувала гостям, підтримала співпрацю між організаціями та запросила колектив художньої самодіяльності підприємства незрячих  відвідати пансіонат із новою концертною програмою.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також