Бойовики 30 разів обстріляли позиції сил АТО у понеділок
16:07 29.08.2016

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Згідно з інформацією, на Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами важкої артилерії незаконні збройні формування ще до світанку завдали ударів по Невельському та Кераміку, застосувавши калібр 152 мм.

"Авдіївку ворог півтори години обстрілював із самохідних установок 122 мм калібру, випустивши по ній біля восьми десятків снарядів. На ділянці Авдіївка – Луганське окупанти активно використовували міномети 120 мм та 82 мм калібру, гранатомети та великокаліберні кулемети", - зазначили у прес-центрі АТО.

"У Луганському, до того ж, супротивник задіяв бойові машини піхоти та зенітні установки, поблизу Верхньоторецького теж застосував БМП, також тут проявив себе снайпер", - сказано у повідомленні.

На Маріупольському напрямку по позиціях у Красногорівці бойовики застосували ракетні системи залпового вогню "Град".

Широкине вони продовжили обстрілювати з мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру, а у Красногорівці та Павлополі використали міномети, а у Талаківці - стрілецьку зброю.

"На Луганщині гранатометний вогонь вівся по укріпленнях у Кримському, Новоолександрівці та Новозванівці. У Новозванівці, до того ж, зафіксовано снайперську активність", - зазначили у прес-центрі.

Українська правда

Читайте також