Авіакомпанія МАУ отримала премію GR- прорив 2020 року
18:45 16.12.2020
255

Минулого тижня у Києві відбувся третій урочистий захід з нагоди вручення щорічних премій «Найкращий GR-фахівець 2020 року» професіоналам у сфері Government Relations (GR) і лобізму. Організатором Премії виступила Українська Асоціація професіоналів у сфері GR і лобістів, створена у 2014 році.

GR сьогодні формує сучасне бачення співпраці бізнесу, влади і суспільства. У розвинених демократіях цей інструмент працює протягом століть, а в Україні тільки формується законодавча основа..

У номінації  “GR-прорив 2020” була нагороджена авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України”, а нагороду отримував її СЕО Євгеній Дихне.

У період закритих кордонів під час повного локдауну МАУ вела роботу по відновленню програми польотів через створення механізму тестування пасажирів на COVID-19 безпосередньо в аеропорту, що сприяло відновленню доступності та регулярності міжнародних перельотів в умовах карантинних вимог різних країн. Саме авіакомпанія МАУ була ініціаторам створення першої лабораторії, яка виконувала ПЛР-тестування і тестування на антитіла, на території найбільшого транспортного хабу України - Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Авіакомпанія займала безапеляційну позицію в питанні надання можливості пасажирам «знятися» з самоізоляції в додатку «Дія» після отримання негативного результату тесту, а також вилітати з України з довідкою про негативний ПЛР-тест.

«Можливо, зараз вже важко пригадати, як ми всі прилітали в Україну і «сиділи» 14 днів на самоізоляції, незалежно від того, хворий ви чи ні. Перші дні локдауну «ефект пасажирів Уханя» поширювався на усіх, хто повертався із-за кордону, наче ці люди були усі тотально хворі і заразні. Швидке тестування в аеропортах змінило цю ідеологію і дало поштовх поступовому відновленню перельотів», - вважає Євгеній Дихне.

Сьогодні ж авіакомпанія акцентує увагу на необхідності повного тестування всіх пасажирів, що прибувають і відлітають методом IFA з метою зняття обмежень для громадян України для подорожей в країни Європи. «Паспорт вакцинації - наша віза нового покоління!», - продовжує думку керівник МАУ.

 

Прес-служба МАУ

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також