Керівниця банківського відділення привласнила більше 60 тисяч доларів
20:34 14.01.2021
254

Керівниця банківського відділення впродовж десяти років «брала» гроші з чужого банківського рахунку. Жінці вдалось привласнити більше 60 000 доларів США клієнта.

За подібний злочин жінка може провести до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

 Співробітники поліції встановили, що киянин працює за кордоном, а у 2010 році у банку відкрив депозитний рахунок, який регулярно поповнював. За роки співпраці з фінансовою установою чоловік став vip-клієнтом, а відтак між ним та керівницею відділення склалися довірливі відносини. Жінка, на прохання чоловіка, навіть виконувала деякі банківські операції. У подальшому керівниця настільки увійшла в довіру клієнта та касирів банку, що почала підробляти заяви від імені чоловіка на видачу готівки в касі. У результаті протягом 10 років банківська працівниця провела 36 незаконних операцій із депозитом чоловіка та зняла з його рахунку понад 60 000 доларів США, - йдеться у повідомленні відомства.

Правоохоронці повідомили, що 33-річна зловмисниця звільнилась із роботи та переховується від органів слідства. Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 5 слідчі повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні злочину та оголосили її у міжнародний розшук.

Автор: І like News (28991
Читайте також