Найближчими днями в Україні буде нестійка погода з дощами
14:26 10.05.2017

Найближчими днями в Україні буде нестійка погода з дощами, грозами та поривчастим вітром. Про це в ексклюзивному коментарі повідомила заступник начальника відділу метпрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

"Найближчої ночі та дня в Україні очікується високе поле тиску. Вночі температура буде досить низька 1-3 градуси тепла, на узбережжі морів - до 6 градусів і на грунті заморозки очікуються 1-6 градусів, в повітрі температура буде від 0 до 2 нижче нуля", - повідомила Н.Голеня.

Завтра вдень температура буде в межах 13-18 градусів, в північній частині вдень очікується атмосферний фронт, який зумовить невеликий дощ. На решті території буде без опадів, зазначила синоптик.

"У наступні дві доби буде нестійка погода, оскільки в Україні буде поле низького тиску, тому очікуємо дощі різної інтенсивності. В західних, північних та центральних областях України буде сильний дощ з грозами та поривчастим вітром 15-20 м/с. Температура вночі 3-8 градусів, вдень 13-18 вище нуля, на півдні до 23 градусів", - додала вона.

Нагадаємо, на лівому березі Києва пішов сніг.

Джерело: УНН

Читайте також