Нас змушують закрити місто: у Тернополі правоохоронці почали масово штрафувати підприємців
19:01 09.01.2021
257

У Тернополі правоохоронці почали масово штрафувати підприємців за порушення карантинних правил. За словами міського очільника Сергія Надала враховуючи подібну ситуацію , обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій може ввести локдаун у Тернополі з 11 січня, йдеться в дописі політика у Facebook.

 У Тернополі правоохоронці почали масово штрафувати підприємців

Центральна влада в черговий раз не почула думку Тернополя. І, незважаючи на рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, поліція почала масово штрафувати підприємців, - написав він.

За інформацією міського голови, правоохоронці не допускатимуть дітей на навчання, а на директорів навчальних закладів і вчителів відкриватимуть справи.

Я не виключаю, що проти членів міської комісії з надзвичайних ситуацій, працівників управлінь можуть також відкрити справи. Це тиск і методи залякування, які використовували ще за часів Януковича. Я хочу заявити, що в Тернополі воювати з поліцією ніхто не буде. Я не маю права ризикувати людьми і містом, - наголосив ві.

Крім того, Надал повідомив, що цими вихідними заплановано екстрене засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації.

Дуже ймовірно, що вони скасують рішення міської комісії і таки введуть локдаун в Тернополі з 11 січня, - написав мер.

Нагадаємо, раніше Сергій Надал повідомив, що в місті спостерігається зменшення зростання захворюваності на коронавірус, тому міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  ухвалила рішення не вводити додаткові карантинні обмеження з 8 січня.

Автор: І like News (28991
Читайте також