П.Порошенко привітав випускників
12:02 24.06.2017
252

Президент України Петро Порошенко привітав випускників із завершенням навчання в освітніх закладах, передає УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

"Ця святкова і хвилююча подія спонукає до осмислення пройденого шляху, а також сповнює серця мріями, надіями і сподіваннями. Вірю, що у цих почуттях ви знайдете натхнення для подальшого пошуку нових знань, нових ідей та нових можливостей професійного становлення.

Закликаю вас упевнено торувати власний шлях, не полишаючи наполегливості у своїх починаннях. Пам’ятайте, що ваші успіхи - це успіхи України, адже вам належить її розбудовувати, боронити її незалежність і благополуччя не тільки зі зброєю в руках, а й високою фаховістю та відданістю обраній справі", - йдеться в привітанні.

Також Президент подякував педагогам та батькам за виховання патріотизму і любові до Батьківщини.

"Низький уклін педагогам та батькам за те, що насіння добра, віри в правду та справедливість, любові до своєї Батьківщини дали такі гарні сходи у душах молодих українців. Саме ваша повсякденна кропітка праця, щедрість сердець та самопожертва є запорукою їх успішного майбутнього", - підкреслив П.Порошенко.

Джерело: УНН

Читайте також