Прем'єр привітав працівників металургів, гірників та бухгалтерів з професійним святом
15:03 16.07.2017

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав працівників металургійної та гірничодобувної галузі, а також бухгалтерів із професійним святом. Текст привітання оприлюднений на Урядовому порталі, передає УНН.

"Від імені уряду та від себе особисто вітаю з професійним святом – Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості! Кропітка і сумлінна праця українських гірників і металургів уже давно набула широкого визнання та поваги в суспільстві. Ці люди обрали "гарячу професію", яка не терпить легкодухих. Бажаю всім працівникам гірничо-металургійного комплексу нових виробничих досягнень, міцного здоров’я, матеріальних достатків, злагоди та миру в нашій країні!" - побажав глава уряду.

"На часі модернізація виробничих потужностей ряду підгалузей комплексу, зокрема запровадження інноваційних проектів розвитку технологій та обладнання нового покоління, забезпечення рентабельності та мінімізації витрат, збереження і захист навколишнього природного середовища. Переконаний, що такі нововведення цілком можливі і є пріоритетом роботи уряду, адже комплекс має потужний інфраструктурний та науково-технічний потенціал, - зазначається у привітанні прем'єр-міністр.

При тому у привітанні прем'єр-міністра на адресу бухгалтерів зазначається: Бажаю всім українським бухгалтерам професійного зростання, міцного здоров’я, благополуччя, злагоди і миру!"

У цій відповідальній професії, на думку прем'єр-міністра, високо цінуються як фахові знання і досвід, так і моральні якості – чесність і порядність. "Від сумлінної та результативної роботи бухгалтерів залежить економічний успіх організацій, добробут працівників, дотримання фінансової стабільності. Тому нехай у цей літній день лунають слова вдячності та підтримки нашим бухгалтерам!" - зазначається у привітанні.

Джерело: УНН
Читайте також