Рада церков звернулася до іноземних загарбників
07:45 03.11.2016
253
 
 

Рада церков звернулася до міжнародного співтовариства, російських військових і їхніх найманців. Про це повідомляє Укрінформ.

"Всіх причетних до розпалювання військового конфлікту на сході України закликаємо до пошуку взаємопорозуміння і прагнення до миру, припинення штучного загострення ворожнечі через поширення неправдивої пропаганди та інформаційних маніпуляцій. Закликаємо до здачі зброї тих, хто взяли її в руки незаконно, і тих, хто прийшов на українську землю зі злочинними і загарбницькими намірами", - йдеться в тексті документа, який був прийнятий за підсумками зустрічі.
 
Усім, хто страждає від війни, перші особи українських церков просять довіряти їм і приймати допомогу, яку вони надають від імені релігійних громад, які підтримують суверенітет і територіальну цілісність України.
 
Окрім того, у зверненні є слова на адресу міжнародної спільноти, до якої знову лунає заклик "зробити все можливе для збереження територіальної цілісності, суверенітету і недоторканності кордонів України, включно з українською Кримом і Донбасом".
 
Завершується звернення такими словами:
 
"Перебуваючи в Краматорську, ми пам'ятаємо, що це українське місто, як і Слов'янськ з його околицями. Вони є територіями нашої Батьківщини, які були окуповані і були звільнені. Вони є провісниками перемоги світу над війною, правди над брехнею і добра над злом".
Попередня новина
Наступна новина
Читайте також