В Ізмаїлі підірвали машину співробітника поліції
10:09 07.08.2017
252

Постраждали його дружина-співачка і дитина.

Увечері в неділю, 6 серпня, в місті Ізмаїл Одеської області стався вибух в автомобілі, який належить працівнику кримінальної поліції. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Нацполіції на своїй сторінці у Facebook, - пише Кореспондент.net. У результаті вибуху постраждали дружина і дитина поліцейського. Обох доставили в лікарню.

На місці події працюють вибухотехніки. Всі обставини встановлюються, - зазначили в прес-службі.

У свою чергу видання Думская повідомляє, що на вулиці Нахімова був підірваний автомобіль співробітника кримінальної поліції Андрія Прокурора. Постраждала його дружина - співачка Катерина Пуйческу - і їхня дочка.

За даними джерел видання, у момент НП Прокурор сів в машину, а його дружина з дитиною тільки підходили до неї. При цьому він не отримав жодних травм. У жінки - перелом і рани від осколків, дівчинку теж поранило осколками. Справа в тому, що вибуховий пристрій не був потужним, було більше диму. Мабуть, злочинці хотіли налякати. Якби всі члени сім'ї перебували в машині, то від самого вибуху, швидше за все, ніхто б не постраждав, - каже наш співрозмовник. Зазначається, що злочинці були зняті на автомобільний відеореєстратор, запис долучено до матеріалів справи. Як повідомляв Кореспондент.net, 24 липня в Одесі вибухнув автомобіль Жигулі. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Потужність вибуху склала близько 600 грамів у тротиловому еквіваленті. Минулого тижня в СБУ заявили, що організатори вибуху авто в Одесі затримані.
Читайте також