В Одеському порту до кінця місяця відремонтують два судна
11:33 16.08.2017
252

Судноремонтний завод Одеського порту проводить ремонтні роботи двох суден, а саме буксира «Прогрес-1» та нафтосміттєзбирача «Еколог». За словами головного інженера підприємства Миколи Тодорова на буксирі планується провести повний комплекс ремонтних і докових-ремонтних робіт: очищення та фарбування корпусу, ремонт механізмів гвинто-рульової групи. Говорячи про ремонт нафтосміттєзбирача він зазначив, що також буде виконано очищення та фарбування корпусу та внутрішніх танків, повне розбирання з подальшим ремонтом гвинто-рульового комплексу, корпусні роботи корпусні роботи зі зварювання швів. Окрім того планується провести роботи з механічної та електричної частини.

– Буксир «Прогрес-1» був поставлений на ремонт 4 серпня, а нафтосміттєзбирач «Еколог» – 8липня, – повідомив він. – Орієнтовний час завершення робіт кінець місяця.

Начальник Одеської філії державного підприємства Адміністрації морських портів України Ігор Ткачук наголосив, на важливості своєчасного проведення ремонту суден. – Я впевнений, що судноремонтна верф Одеського порту якісно виконає усі ремонтні роботи, – сказав Ігор Ткачук. – Адже там працюють справжні професіонали своєї справи. Зазначимо, в ОСП «Судноремонтна верф «Україна»» є два дока – №4 і №2. Для запуску першого була виконана масштабна робота: водолази усунули пробоїни, фахівці зміцнили відсіки і відремонтували насоси. Нагадаємо, у липні судноремонтний завод Одеського порту прийняв в ремонт патрульний катер 205П «Павло Державін» морської охорони Державної прикордонної служби України.

Читайте також