Штаб АТО: З початку доби – 42 обстріли, 1 поранений
18:33 13.03.2017

13 березня бойовики 42 рази обстріляли позиції Збройних Сил у зоні проведення антитерористичної операції, 1 український боєць отримав поранення. Про це інформує прес-центр АТО у понеділок увечері, - пише Українська правда.

Повідомляється, що російсько-терористичні війська на маріупольському напрямку зі 122 мм артилерійських систем обстріляли опорні пункти поруч Павлополя.

По укріпленнях неподалік Широкиного, Водяного та Чермалика окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів, а у Новотроїцькому окрім того активізувався снайпер.

На донецькому напрямку продовжуються обстріли опорних пунктів поруч Опитного, Авдіївки, Верхньоторецького, Зайцевого, Луганського, Новгородського та Світлодарська з кулеметів великого калібру, гранатометів та мінометів калібру 82 мм. По захисниках Авдіївки та шахти Бутівка окрім того ще й бив танк.

На луганському напрямку російські окупанти вели вогонь по позиціях українських захисників поблизу Кримського та Попасної з гранатометів різних систем, а згодом долучили міномети калібру 82 та 120 мм. А поруч Новоолександрівки – зі стрілецької зброї та СПГ.

"42 обстріли позицій Збройних Сил України зафіксовано з початком доби. Поранено одного українського захисника", – наголошують у штабі АТО.

Читайте також