Подробиці підпалу гіпермаркету «Епіцентр» в Первомайську (ФОТО)
17:30 02.02.2021
258

Сьогодні у Первомайську Миколаївської області спалахнув гіпермаркет будівельних матеріалів «Епіцентр». За інформацією ТСН гіпермаркет підпалив один з покупців, який прийшов туди з ножем та сокирою.

За словами очевидців, займання почалося з відділу лакофарбової продукції. Там щось підпалив один із відвідувачів. Усіх покупців та персонал гіпермаркету евакуювали.

У пресслужбі ДСНС України повідомили, що загальна площа пожежі становить 4 тис. кв. м. Для ліквідації надзвичайної ситуації залучили гасили одразу два відділення 23 державної пожежної-рятувальної частини.

Подробиці підпалу гіпермаркету «Епіцентр» в Первомайську (ФОТО)

У той самий час місцеві правоохоронці повідомили, що підпалювачем виявився 37-річний чоловік. Він прийшов до торгівельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів чоловік почав розливати займисті рідини. Один із охоронців центру намагався його затримати, але зловмисник вдарив його сокирою. Підпаливши приміщення, він кинувся тікати.

Інші охоронці  разом із співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали підозрюваного у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою. На місце події викликали поліцейських.

Подробиці підпалу гіпермаркету «Епіцентр» в Первомайську (ФОТО)

Наразі чоловік, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доправлений до Первомайського управління поліції.

Гасінням пожежі займаються вогнеборці. Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна»  та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 «Замах на вбивство».

 

Читайте також